Certificari

TÜV AUSTRIA  tuv

TÜV este Asociația de Supraveghere Tehnică, care examinează și evaluează performanțele companiilor și ale angajaților acestora. Practic „clasează” compania și o răsplătește cu o decorație, un simbol al calitații pentru companie în sine. Documentele emise de TÜV AUSTRIA sunt foarte recunoscute și în afara Comunitații Europene (în unele țări de peste mări). Pentru clienții noștri, aceasta este garanția pentru legitimitate și acceptare de către economie, autorități și public în general.

Care sunt avantajele clienților noștri?

  • Noi, la Rottner, am dori să câștigăm și să vă păstrăm ca un client satisfăcut. Pentru aceasta vom prezenta recenzia TÜV. Serviciile și produsele care primesc certificatul TÜV ar convinge clientul. Scopul nostru este să vă întâmpinăm ca un client obișnuit care este mulțumit de produse și servicii și nu doar pentru o achiziție unică. 

  • Evaluarea se realizează anual conform studiilor și reglementărilor (ISO 9001 2015). În cazul unor discrepanțe, acestea trebuie soluționate pentru a primi din nou certificatul TÜV.

  • Dezvoltarea ulterioară este foarte importantă pentru noi. Personalul nostru calificat participă la cursuri de pregătire pentru a menține cunoștințele la zi.

  • Cumpărați de la Rottner Security, o companie care lucrează în permanență pentru îmbunătățire. Convinge-te și dă-ne încrederea ta!

 

Master Locksmiths Association  mla

Rottner Security Romania SRL este membru al Master Locksmiths Association, producător și distribuitor de produse de securitate.

Asociatia Master Locksmiths (MLA) este o asociație non-profit stabilită pentru promovarea standardelor de conduită, practică și materiale în cadrul securității. Aceasta își încurajează membrii să își dezvolte cunoștințele prin educație continuă, întâlniri regionale, seminarii iar informațiile sunt promovate prin intermediul revistei Keyways.

 

ESSA - The International Security Association Rottner Safe ESSA member

ESSA este asociația de vârf, la nivel european și internațional, din industria de securitate legând practic industria bancară, asigurătorii, autoritățile publice, producătorii și distribuitorii. ESSA sprijină certificarea ECB • S.

EN 14450

EN 1143-1

S1

S2

0

I

II

III

IV

V

VI

VII