Certificari ISO

CE ESTE O CERTIFICARE “ISO”?

Sunteți cu siguranță familiarizați cu termenul „ISO” și poate că nu ați înțeles cu adevărat acest termen? Vă oferim o scurtă prezentare a acestui subiect.

ISO (Organizația Internațională de Standardizare) este o organizație internațională independentă care dezvoltă și publică standarde internaționale. Aceste standarde oferă specificații pentru produse, servicii și sisteme, contribuind la asigurarea calității, siguranței și eficacității acestora. Termenul "ISO" provine de la cuvântul grecesc "isos", care înseamnă "egal", reflectând ideea de a avea standarde echitabile și egale pentru toți.

ISO 9001 reprezintă un standard global de management al calității, adoptat de peste 1.000.000 de companii din aproape 100 de țări. Acest sistem de certificare a fost inițiat în 1987 de către ISO, o organizație cu reprezentare în peste 160 de țări. Versiunea cea mai recentă, ISO 9001:2015, a fost aprobată în septembrie 2015, pentru a răspunde cerințelor de management al calității pentru următorii ani.

  1. Obținerea certificării ISO 9001 implică implementarea unor standarde internaționale comune de calitate în orice organizație, indiferent de mărimea sau domeniul său de activitate. Acest certificat contribuie la atingerea standardelor de calitate recunoscute la nivel mondial, având beneficii nu doar în funcționarea eficientă a afacerii, ci și în economisirea resurselor și îmbunătățirea imaginii generale a organizației.
  2. Certificarea ISO 14001 atestă responsabilitatea companiei Rottner față de mediu. Publicată în 2015, versiunea ISO 14001:2015 subliniază angajamentul pentru un sistem de management de mediu (SMM) constant îmbunătățit. Aceasta confirmă dorința de a minimiza impactul negativ asupra mediului și de a se conforma politicilor de mediu.
  3. ISO 45001, publicată în 2018, se concentrează pe sănătatea și siguranța la locul de muncă. Aspecte precum prevenirea accidentelor, respectarea normelor și îmbunătățirea productivității sunt fundamentale. Companiile care implementează eficient aceste norme nu numai că respectă legislația, dar își îmbunătățesc și reputația, fiind percepute ca fiind mai responsabile și orientate către bunăstarea angajaților. Sănătatea și siguranța la locul de muncă sunt esențiale pentru o afacere să funcționeze eficient și să se bucure de încrederea clienților.

AVANTAJE PENTRU CLIENȚII NOȘTRI:

  • Cumpărați de la o companie care se supune voluntar unei verificări. Compania Rottner acordă o mare importanță să vă convingă prin serviciile și produsele sale, pentru că sunteți clienții noștri valoroși!
  • Vă puteți baza pe faptul că se acționează conform regulilor, normelor și studiilor detaliate - de exemplu, conform ISO 9001:2015 - și că firma este întotdeauna la curent cu cele mai recente informații.
  • Intreprinderea este evaluată în fiecare an. În cazul apariției unor deficiențe, acestea trebuie eliminate imediat pentru a beneficia din nou de certificare.
  • Oferim produse de primă clasă la un nivel înalt de calitate.
  • Vă puteți asigura că în compania Rottner se lucrează intens la dezvoltare pentru a nu pierde nimic. Cunoștințele angajaților implicați sunt actualizate prin cursuri și instruiri de produs.
  • Rottner Tresor face tot posibilul să ofere partenerilor și clienților săi, adică dumneavoastră, cele mai bune servicii și produse. Acordați-ne încrederea dumneavoastră în schimb!

Certificari ISO pentru Rottner: