Impressum

Rottner Security Romania SRL
Braşov, Jud. Braşov,
Strada: Ioan Ursu, nr.8.
Romania

Director General: Heinz Rottner
Cod Fiscal: RO21537911

Telefon: 0268 421 165
E-Mail: office@seifuri-rottner.ro

Alte mijloace de comunicare online furnizate:
WhatsApp +40786866794

Nr reg Comertului: J8/1398/2021

Acest site este deținut și administrat de Rottner Security Romania SRL.

Proprietatea drepturilor.

Toate drepturile, inclusiv drepturile de autor, pe acest site sunt deținute de Rottner Security Romania SRL. Orice utilizare a acestui site web sau a conținutului acestuia, inclusiv copierea sau perturbarea lui, altfel decât pentru uz personal, necomercial este interzisă fară acordul in prealabil al Rottner Security Romania SRL. Este interzisă modificarea, distribuirea sau retrimiterea conținutului acestui site in orice scop.

Acuratețe conținut

Rottner Security Romania SRL are toată atenția îndreptată în pregătirea conținutului acestui site site web. Rottner Security declină toate garanțiile, exprese sau implicite, cu privire la exactitatea informațiilor conținute în oricare dintre materialele de pe acest site. Rottner Services RO SRL nu va fi raspunzator pentru nici o pierdere sau dauna care ar putea aparea in materialele acestui website.

Alte notificări legale

Pot exista notificări legale în alte zone ale acestui site care se referă la utilizarea de către dvs. a acestuia, toate acestea împreună cu acești termeni și condiții guvernează utilizarea acestui site.

Ne rezervăm dreptul de a modifica din când în când acești termeni și condiții și ar trebui să le consultați cât mai des posibil.

Drept, jurisdicție și limbă

Acest site, orice conținut în acesta și orice utilizare a acestuia sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legea din Romaânia. Părțile convin să se supună jurisdicției exclusive a instanțelor din România. Toate contractele sunt încheiate în limba română.

Magento - Onlineshop made with ♥ by CopeX GmbH