SHOWROOM-UL NOSTRU

SFATURI PENTRU ACHIZIȚIA SEIFURILOR CERTIFICATE

Doriți o consultație personală în materie de Securitate și protecția bunurilor de valoare? Atunci vă urăm bun venit în noul nostru sediu din Brașov.

Suntem bucuroși să vă invităm în noul nostru showroom. Ne-am mutat la sediul nou pentru a fi puțin mai aproape de tine.

Noul nostru showroom are un design modern unde se pot vedea toate produsele noi Rottner. Dacă este necesar, asistăm cu plăcere în alegerea un produs Rottner potrivit.

Puteți de asemenea vizualiza în mod convenabil oferta completă a produselor noastre în magazinul nostru electronic și ne puteți adresa personal orice întrebare.

Dacă sunați în prealabil la +40268421165, un expert vă stă la dispoziție și vă va sfătui cu privire la produsul de securitate dorit, vă va răspunde la întrebări sau vă va da detalii pe loc despre nivelurile de securitate disponiibile, protecția împotriva incendiilor, construcție, tipuri de încuietori, ancorare etc.

Profitați de ocazie pentru a obține consiliere individuală, astfel încât să găsiți exact seiful certificat sau dulapul pentru arme care corespunde nevoilor și așteptărilor dumneavoastră.

Braşov, Jud. Braşov, Strada: Ioan Ursu, nr.8

SFATURI PROFESIONALE DE LA ANGAJAȚII NOȘTRI


Directorul nostru de vânzări Fagyas Ferenc sau reprezentantul de vânzări Apostol Daniel vor fi bucuroși să vă răspundă la orice întrebări prin acord telefonic.

Fagyas Ferenc

Fagyas Ferenc

Mulți ani de experiență și cunoștințe de specialitate cuprinzătoare îl caracterizează pe Ferenc. Dorințele clienților sunt luate în considerare ori de câte ori este posibil pentru a găsi seiful perfect.

Daniel Apostol

Apostol Daniel

Abordarea sa profesională față de clienți și cunoștințele sale excelente de specialitate fac din serviciul lui Daniel unul unic. Munca orientată către client este prioritatea lui, astfel încât să poată fi implementate și soluții individuale.